Vendosni Kodin e Praktikës'
Mirësevini !
Në këtë portal ju mund të merrni informacion për historikun e praktikës suaj, vetëm me një klikim. Vendos në kutinë majtas, kodin e praktikës së dokumentit tuaj, të marrë në Bashkinë Shkodër dhe kliko "Kërko"Pyetësor për qyetetarët!
Duke ju marrë pak çaste nga koha juaj, ju lutemi të na ndihmoni me opinionin tuaj të vyer në lidhje me shërbimin që ju ka ofruar Bashkia Shkodër.
Vlerësimi juaj është tepër i vlefshëm në funksion të përmirësimit së ofrimit të shërbimeve.
Klikoni këtu për të dhënë mendimin tuaj.

© Powered by Smart Process